تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری
شكر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. آنگاه شربت را بجوشانید تا شكر كارامل شود. سپس بادام، گردو و زنجفیل را به آن بیفزائید و هم بزنید تا آجیل كاراملی شود.
حالا ظرف را از روی حرارت بردارید و به سرعت مایه را هم بزنید و با قاشق روی فویل چربكرده بریزید. اكنون صبر كنید تا این مواد كاملاً خنك شود.
اینك شكلات شیری را آب كنید و آجیل كاراملی را تا نیمه در شكلات بزنید و دوباره روی فویل بگذارید. همینكه شكلات سفت شد، آن را از فویل جدا كنید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.