آشپزباشی- مهديس رحيميان
پودر بادام، تخممرغ، شكر، كره، آرد، دارچین، پوست لیمو و میخك را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید تا به صورت خمیر درآید. آنگاه خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و به مدت 30 دقیقه در یخچال نگه دارید.
سپس نیمی از آن را در قالبی به اندازه 18×28 سانتیمتر بریزید و خوب بفشارید. حالا مربای تمشك را گرم كنید و روی خمیر بمالید. اكنون از باقیمانده خمیر 6 رول به طول 28 سانتیمتر و 8 رول به طول 18 سانتیمتر فراهم كنید و آنها را به شكل چهارخانه روی مربا بچینید.
اینك قالب را به مدت 30دقیقه در فر گرمكرده با دمای 180 درجه سانتیگراد، قرار دهید و تارت را بپزید. همین كه شیرینی خنك شد، آن را به شكل مربع ببرید و برای پذیرایی در ظرف زیبائی بچینید.