آشپزباشی - مریم امیری
کره و شکر قهوهای را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
آنگاه تخممرغ را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس قهوه را در آبجوش حل کنید و همینکه خنک شد، آن را به مخلوط کره و شکر بیفزائید.
حالا مخلوط الککرده آرد و بیکینگپودر را افزوده و مواد را با قاشق هم بزنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
اکنون خمیر فراهم کرده را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت نیم سانتیمتر باز کنید و با برشگر به قطر 5 سانتیمتر قالب بزنید.
خمیرهای قالب زده را با فاصله از هم در سینی چرب بچینید و روی هر کدام یک نیمه گردو بگذارید.
اینک شیرینیها را به مدت تقریبی 12 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
حالا شیرینیها را روی پنجره سیمی خنک کنید و بعد نیمی از آنها را در شکلات آبکرده بزنید و روی کاغذ روغنی قرار دهید تا شکلات ببندد.
آنگاه شیرینیها را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.