تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری
خردهکیک را با بادام مخلوط کنید و آب پرتقال و پنیر خامهای را به آن بیفزائید. آنگاه نوتلا و شکلات تلخ را نیز درون این مخلوط بریزید و هم بزنید. سپس روی این مخلوط را بپوشانید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید.
حالا هربار به اندازه یک قاشق سوپخوری از مایه فراهم کرده بردارید و به شکل توپ درآورید. اکنون ترافلها را در سینی دارای کاغذ روغنی بچینید و 30 دقیقه دیگر در یخچال نگه دارید.
آنگاه ترافلها را در شکلات تلخ یا شیری آبکرده (اضافی) بغلتانید و همینکه سفت شد، ترافلها را مطابق شکل، با خمیر فوندانت بیارائید.