آشپزباشی - آرزو مقدم
آرد، شکر، نمک، کره و روغن قنادی را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خرده نان درآید.
آنگاه آب سرد را کمکم بیفزائید تا خمیر لطیف و مناسبی حاصل شود (مراقب باشید که خمیر را زیاد ورز ندهید!) اکنون خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و ۳۰ دقیقه در یخچال نگه دارید.
حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 2 میلیمتر باز کنید و مربعهایی به اندازه 7 سانتیمتر از آن برش دهید.
سپس روی هر خمیر به اندازه یک قاشق چایخوری از مایه هلو بگذارید و دو گوشه خمیر را از قطر روی هم تا کنید.
اکنون لبههای خمیر را با فشار چنگال به هم بچسبانید و در سینی شیرینیپزی قرار دهید. اینک مواد رویه را روی کوکی پای بمالید و 20 دقیقه در یخچال نگه دارید.
سپس کوکی پای هلو را به مدت تقریبی 20 – 30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
همینکه کوکی پای هلو خنک شد، رویش پودر شکر بپاشید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
روش تهیه مایه میانی هلو
هلو را همراه با شکر و قدری آب بپزید و در آخر آب لیمو را بیفزائید.
همینکه هلو خنک شد، نشاسته ذرت را اضافه کنید و کنار بگذارید.