آشپزباشی - مهدیه ولینژاد
آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط و الک کنید.
تخممرغها و خامه را در کاسه مناسبی بریزید، شکر را بیفزائید و قدری با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود.
آنگاه آب پرتقال و آرد را افزوده و مخلوط کنید.
سپس پوست پرتقال و توت فرنگی را نیز درون این مایه بریزید و هم بزنید.
حالا تابه نچسبی را روی حرارت ملایم بگذارید و قدری آن را چرب کنید.
اکنون هر بار قدری از مایه فراهم کرده را در تابه بریزید و همینکه یک طرفش برشته شد، آن را برگردانید تا دو طرفش برشته و طلائی رنگ شود.
اینک کلوچهها را برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید.