آشپزباشی- سعید بابارحیمی
همه مواد را در ظرف مناسبی بریزید و خوب هم بزنید تا مایه یكدستی حاصل شود.
آنگاه مایه را در كیسه شیرینیپزی، دارای ماسوره ساده بریزید و هر بار به اندازه
یك دوم قاشق چایخوری از آن را با فاصله، روی سینی چربكرده، بگذارید.
سپس سینی را در فر گرمشده با دمای 180 درجه سانتیگراد، قرار دهید و به مدت تقریبی 5-10دقیقه، سوهان را بپزید.
بعد سینی را از فر درآورید و قبل از اینكه سوهان خنك شود، آن را از سینی جدا كنید.
یادآوری: چنانچه مایه سوهان سفت بود میتوانید قدری سفیده تخممرغ به آن بیفزائید.