تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آرد، بیكینگپودر و نمك را در كاسه مناسبی الك كنید و ادویهها را به آن بیفزائید. آنگاه كره و شكر را با همزن برقی بزنید و تخممرغ را بیفزائید و مخلوط كنید.
سپس شیر و مواد خشك را به طور یك در میان درون مایه بریزید و خوب مخلوط كنید. حالا هویج و گردو را نیز اضافه كنید و مایه به دست آمده را در كیسه شیرینیپزی دارای ماسوره ساده به قطر یك سانتیمتر بریزید.
اكنون از مایه ووپی پای دایرههائی با فاصله از یكدیگر، روی كاغذ روغنی، درون سینی بریزید و به مدت تقریبی 10-12 دقیقه در فر بپزید. همینكه شیرینیها كاملاً خنك شدند، بین هر دو عدد قدری كرم بگذارید و به هم بچسبانید.
اینك ووپی پای را با هویجهای دست ساختتان از خمیر مارسیپان بیارائید و برای پذیرائی در دیس زیبا و مناسبی بچینید.
روش تهیه كرم پنیر: پنیر خامهای، كره، پوست پرتقال و آب پرتقال را قدری با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه پودر شكر را كمكم به آن بیفزائید و مخلوط كنید.