تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
آرد برنج را در تابهی مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم تفت دهید. بعد آن را الك كنید و بگذارید خنك شود.
حالا آرد برنج، آرد گندم، روغن، بیكینگپودر، هل،زعفران و تخممرغ را در كاسهی مناسبی بریزید و با قاشق هم بزنید.
سپس شكر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. اكنون شربت را كنار بگذارید تا خنك شود.
اینك شربت را به مخلوط قبلی بیفزائید تا خمیر لطیفی بدست آید. خمیر را در كیسهی نایلونی بگذارید و هشت ساعت در یخچال نگه دارید.
سپس هر بار به اندازهی یك گردوی كوچك از خمیر بردارید و به شكل توپ درآورید و در سینی فر، دارای كاغذ روغنی بچینید.
آنگاه رویشان را قدری تخت كنید و پسته یا گردوی خرد كرده بریزید.
حالا سینی را در فر گرم كرده با دمای 160 درجهی سانتیگراد قرار دهید و اقوزكنا را به مدت تقریبی 30 دقیقه بپزید.