آشپزباشی- افسانه اسفندیاری
فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم كنید. قالب 20×30 سانتیمتری را با كاغذ روغنی بپوشانید. آرد، كره و شكر را در كاسهای مخلوط سازید. سپس نیمی از آن را در قالب پهن كنید و بفشارید.
آنگاه 15 دقیقه در فر بپزید تا كمی طلائی رنگ شود. بعد آن را خنك كنید. اینك مواد میانی را رویش قرار دهید و آن را صاف كنید. حالا به مدت 25 دقیقه یا تا زمانی كه ببندد و طلائی رنگ شود، آن را در فر بپزید.
سپس نیمی از مارمالاد و آب پرتقال را در كاسهای روی حرارت ملایم بگذارید و روی شیرینی پخته بدهید. پس از آن كه شیرینی خنك شد، آن را به شكل مربع برش بزنید.
روش تهیه مواد میانی: باقیمانده مخلوط آرد، بیكینگپودر، تخممرغ، خامه، گردو، مربای پوست پرتقال و باقیمانده مارمالاد را، با هم مخلوط كنید.