آشپزباشی- مژگان فرهنگ
آرد را در كاسهای الك كنید و كره، گلاب، آب پرتقال و پوست پرتقال را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر صاف و یكدستی به دست آید.
آنگاه روی خمیر را بپوشانید و به مدت تقریبی 6 ساعت، در دمای محیط نگه دارید.
سپس هر بار به اندازه یك قاشق سوپخوری از خمیر بردارید و قدری از مواد میانی را وسط آن بگذارید.
حالا خمیر را جمع كنید و به شكل توپ در آورید و با فاصله روی سینی شیرینی پزی بگذارید.
اكنون سینی را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، قرار دهید و به مدت تقریبی 10-15 دقیقه، شیرینی را بپزید.
اینك شیرینی را از فر در آورید و در مخلوط پودر شكر و هل بغلتانید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.
روش تهیه مواد میانی: بادام، گردو، پسته، شكر و آب پرتقال را در كاسهای بریزید و با هم مخلوط كنید.
نكات خواندنی
خشك شدن و زبری شیرینیها، به دلیل استفاده از شكر درشت و حل نشدن شكر در دیگر مواد لازم شیرینی است.
زیرا در این صورت شكر ته نشین میشود و لایه زمختی از خود به جای میگذارد.
بنابراین در تهیه شیرینیها و كیكها، حتما از شكر ریز استفاده كنید.