آشپزباشی- افسانه اسفندیاری
در ظرف مناسبی پودر شكر و كره را با همزن برقی بزنید تا مخلوط و سبك شود.
آنگاه مخلوط هر دو آرد، زرده تخممرغ و گلاب را بیفزایید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
سپس خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و به مدت 2 ساعت در یخچال نگه دارید. حالا فر را با دمای 160درجهسانتیگراد گرم كنید و سینی فر را با كاغذ روغنی، بپوشانید.
اكنون هر بار به اندازه یك قاشق چایخوری از خمیر بردارید و به شكل توپ درآورید و در سینی فر بچینید.
آنگاه سینی را در فر بگذارید و شیرینی را به مدت 15-20 دقیقه، بپزید.
همین كه شیرینی خنك شد، مواد رویه را رویشان بریزید و با گلبرگهای رز شكری بیارائید.
روش تهیه مواد رویه: پودر شكر را در ظرف مناسبی، بریزید گلاب را بیفزائید تا مایه روانی به دست آید. آنگاه به میزان كافی رنگ خوراكی به آن اضافه كنید.
یادآوری1: برای شكری كردن رزها؛ یك عدد سفیده تخممرغ را كمی با چنگال بزنید تا كف كند.
پودر شكر را در ظرفی بریزید و كنار دستتان قرار دهید.
حالا با قلم موی نازكی دو طرف گلبرگهای رز را به سفیده تخممرغ آغشته سازید و سپس آنها را درون پودر شكر بغلتانید گلبرگها را روی صفحهای قرار دهید تا خشك شوند.