تحریریه ماهنامه آشپزباشی- لیلا آیانی صفت
کره و پودر شکر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه زرده تخممرغ و دارچین را بیفزائید و 2 دقیقه دیگر هم بزنید. حالا گردو، آرد و بیکینگپودر را افزوده و مخلوط کنید تا خمیر نرم و مناسبی بهدستآید.
اینک خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید. اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 5 میلیمتر باز کنید و با برشگر مربع به اندازه 3 سانتیمتر قالب بزنید.
خمیرها را با فاصله در سینی شیرینیپزی چربکرده بچینید. رویشان سفیده تخممرغ بمالید و گردو (خرد کرده) بپاشید. سینی را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و شیرینی را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه در فر بپزید.
همینکه شیرینی خنک شد، رویش پودر شکر بپاشید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.