تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
آرد، پودر شكر و بیكینگپودر را الك كنید و در كاسه مناسبی بریزید. آنگاه كره را بیفزائید و با نوك انگشتان با آرد مخلوط كنید تا به شكل خرده نان در آید. سپس ایرمیك، تخممرغها و وانیلین را بیفزائید و مخلوط نمائید تا مواد به شكل خمیر در آید.
اكنون روی خمیر را بپوشانید و 20 دقیقه، در دمای محیط نگه دارید. حالا هر بار به اندازه یك قاشق چایخوری، از خمیر فراهم كرده بردارید و به شكل توپ در آورید و آنها را با فاصله از یكدیگر روی سینی چربكرده بچینید.
اینك روی خمیرها را با ماسوره ساده به قطر یك سانتیمتر، بیارائید و به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد، بپزید. آنگاه شربت را روی شكرپاره بریزید و بگذارید شربت به خورد شیرینی برود.
حالا شكر پاره را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید و با پسته بیارائید.
روش تهیه شربت: شكر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شكر حل شود. لیمو را حلقهای ببرید و درون شربت بریزید.
آنگاه شربت را یك دقیقه بجوشانید و از روی حرارت بردارید. همینكه شربت ولرم شد، آن را روی شیرینی داغ بریزید.