آشپزباشی- افسانه اسفندیاری
در ظرف مناسبی كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا مخلوط و سبك شود.
سپس زرده تخممرغ را بیفزایید. آنگاه آرد، زنجفیل، نمك و پوست لیمو را اضافه و مخلوط كنید.
اینك خمیر را در كیسه نایلونی، به مدت 1 ساعت در یخچال نگهدارید. فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید.
حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت نیمسانتیمتر باز كنید و با برشگری به قطر 6 سانتیمتر، دایرههائی از آن ببرید و با فاصله در سینی بچینید. سینی را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 15 دقیقه شیرینی را بپزید.
همین كه شیرینی خنك شد، رویشان را با مواد رویه و بادام زمینی بپوشانید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.
روش تهیه مواد رویه: همه مواد را با هم مخلوط كنید تا كرم نرم و یكدستی حاصل شود.
نكات خواندنی
در صورتی كه فر شما دماسنج نداشته باشد برای تشخیص دمای فر: دست خود را داخل فر ببرید در صورتی كه بیش از 3 ثانیه نتوانستید دست خود را در فر نگه دارید فر شما بسیار داغ است.
اگر این زمان تا 10ثانیه طول بكشد دمای فر شما داغ است و اگر این زمان تا 15 ثانیه طول كشید دمای فر معمولی است و اگر این زمان تا 20 ثانیه طول كشید فر سرد است.
اگر دمای فر برای پخت شیرینی زیاد باشد ممكن است روی شیرینی پخته و وسط آن خام بماند وقتی این حالت پیش آمد فویل آلومینیومی را چند لایه كنید و روی شیرینی بگذارید به طوری كه به شیرینی آسیب نرسد و دوباره شیرینی را در فر بگذارید.
اگر هم دمای فر كم بود بگذارید فر گرم شود سپس شیرینی را در آن قرار دهید.