آشپزباشی - ليلا آياني صفت :
روشتهیه
كره و پودر شكر را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود. آنگاه وانيلين و زردههاي تخم مرغ رابيفزائيد و 2 دقيقة ديگر مواد را هم بزنيد. سپس مخلوط الك كردة آرد، پودر كاكائو ونمك را افزوده و مخلوط كنيد تا خمير مناسبي حاصل شود. حالا خمير را در كيسة نايلوني بگذاريد و يك ساعت در يخچال نگه داريد. اكنون خمير را روي سطح آرد پاشيده، به قطر تقريبي 3 ميليمتر باز كنيد و با برشگر به قطر 5 سانتيمتر، قالب بزنيد و در سيني شيريني پزي داراي كاغذ روغني بچينيد. خمير تزئيني را در قيف داراي ماسورة شمارة 67 يا 68 بريزيد و روي خميرهاي قالب زده را به شكل گل آفتابگردان بيارائيد. سپس در مركز گل، اندكي شكلات چيپسي بريزيد و سيني را در فر گرم كرده با دماي 180 درجة سانتيگراد قرار دهيد. آنگاه شيرينيها را به مدت تقريبي 15-20 دقيقه بپزيد و روي پنجرة سيمي خنك كنيد.
روش تهية خمير تزئيني
كره و پودر شكر را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود. آنگاه تخم مرغ و وانيلين را بيفزائيد و هم بزنيد. سپس مخلوط آرد، آرد ذرت، پودر كاسترد و بيكينگ پودر را بيفزائيد و مخلوط كنيد.
حالا اندكي از رنگ خوراكي را به اين مايه بيفزائيد و مخلوط سازيد.