آشپزباشی - آرزو گنجی :
روشتهیه
تخممرغها، شکر و ادویهها را در حدود 2 دقیقه با همزن برقی بزنید و بعد آرد را بیفزائید و مخلوط کنید. آنگاه خمیر را روی سطح آرد پاشیده اندکی ورز دهید و بعد در کیسة نایلونی بگذارید و 1 ساعت در یخچال نگه دارید. سپس خمیر را به ضخامت 5 میلیمتر باز کنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید و در روغن فراوان سرخ کنید. حالا شیرینیها را روی کاغذ هولهای آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آنها گرفته شود و بعد رویشان پودر شکر بپاشید. اکنون شیرینیها را در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.