آشپزباشی- افسانه ظروفی
آلو را در آب آلبالو بخیسانید و یك شب در یخچال نگهدارید. آنگاه هسته آلوها را در آورید و آلو را خرد كنید.
شكلات، خامه و كره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا مایه صاف و یكدستی به دست آورید.
سپس صبر كنید تا مایه شكلاتی خنك شود و آلو را به آن بیفزائید، رویش را بپوشانید و در یخچال نگهدارید تا سفت شود.
حالا هر بار به اندازه یك قاشق چایخوری از مایه بردارید و به شكل توپ در آورید.
اكنون ترافلها را روی سینی پوشانده با فویل بچینید و به مدت تقریبی 4 ساعت در یخچال نگهدارید.
اینك ترافلها را در مواد مختلف همچون بادام، گردو، پودر شكلات، ترافلهای تزئینی و غیره بغلتانید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.