Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:10

کوکی نارگیل و ‌شکلات

کوکی نارگیل و ‌شکلات

shooroshirin

0 0

متوسط

15 دقیقه

40 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لاز م برای 30-40 عدد

‎کرة نرم شده ...................۱۵۰گرم

‎پودر شکر................. ۹۰ گرم

‎زردة تخم‌مرغ ..............2 عدد (در دمای محیط)

‎اسانس ‎وانیل............ یک قاشق چایخوری

‎اسانس نارگیل................. سه قطره

پودر نارگیل آسیاب کرده ...............۶۰ گرم

‎پودر کاکائو............. 2 قاشق سوپخوری

‎آرد حدود.............. ۳۰۰-۴۰۰ گرم

‎شکلات تلخ یا شیری (آبکرده).............. ۱۵۰ گرم

آشپزباشی - آرزو مقدم :

روش‌تهیه

کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه زردة تخم‌مرغ‌ها، وانیل و اسانس نارگیل را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس پودر نارگیل و پودر کاکائوی الک کرده را به این مایه افزوده و مخلوط نمائید. حالا آرد را کم کم بیفزائید تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود. اکنون روی خمیر را بپوشانید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید. اینک خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 4 میلی‌متر باز کنید و با برشگر به قطر 4 سانتیمتر قالب بزنید. خمیرهای قالب خورده را با فاصله از یکدیگر، در سینی شیرینی‌پزی بچینید و به مدت تقریبی 10-15 دقیقه سانتیگراد بپزید. همینکه شیرینی خنک شد، رویشان را با شکلات بیارائید.

 

خواص  نارگیل

نارگیل غنی از کالری، ویتامین ها و مقدار زیادی مواد معدنی است. میوه نارگیل شامل:اسید های اشباع مانند اسید لوریک و ترکیبات فعال زیستی است که برای سلامت ضروری می‌باشد.

برچسب ها: کوکیآموزش شیرینی پزیکوکی نارگیلیکوکی نارگیل و ‌شکلات تعداد بازديد: 651 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است