آشپزباشی - آرزو مقدم :
روشتهیه
کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه زردة تخممرغها، وانیل و اسانس نارگیل را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس پودر نارگیل و پودر کاکائوی الک کرده را به این مایه افزوده و مخلوط نمائید. حالا آرد را کم کم بیفزائید تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود. اکنون روی خمیر را بپوشانید و نیم ساعت در یخچال نگه دارید. اینک خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 4 میلیمتر باز کنید و با برشگر به قطر 4 سانتیمتر قالب بزنید. خمیرهای قالب خورده را با فاصله از یکدیگر، در سینی شیرینیپزی بچینید و به مدت تقریبی 10-15 دقیقه سانتیگراد بپزید. همینکه شیرینی خنک شد، رویشان را با شکلات بیارائید.
خواص نارگیل
نارگیل غنی از کالری، ویتامین ها و مقدار زیادی مواد معدنی است. میوه نارگیل شامل:اسید های اشباع مانند اسید لوریک و ترکیبات فعال زیستی است که برای سلامت ضروری میباشد.