آشپزباشی – مژگان فرهنگ
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و پوست لیمو و وانیل را بیفزائید.
سپس تخممرغ را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا آرد، بیكینگپودر و نمك را درون مایه بریزید تا خمیر مناسبی به دست آید. اكنون هر بار به اندازه 1 قاشق چایخوری از خمیر بردارید و به شكل توپ در آورید.
آنگاه توپهای خمیر را با فاصله در سینی بچینید و به مدت تقریبی 10-12 دقیقه، در فر بپزید. همینكه بیسكویت خنك شد، رویش را با مواد رویه، پودر پسته و غنچههای گل سرخ بیارائید.
روش تهیه مواد رویه: پودر شكر و آبلیمو را با هم مخلوط كنید و روی بخار آب جوش قرار دهید تا مایه، روان و یكدست شود.