تحریریه ماهنامه آشپزباشی – سعید بابارحیمی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را چرب نمائید. پودر شكر و كره را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا كرم صاف و یكدستی به دست آید. آنگاه تخممرغها را یكییكی بیفزائید و مخلوط كنید.
سپس شیر، وانیلین، زعفران و اسانس پرتقال را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا آرد را افزوده و فقط در حد مخلوط كردن هم بزنید. اكنون مایه فراهم كرده را در كیسه شیرینیپزی دارای ماسوره ساده بریزید، از مایه به شكل بیضی و با فاصله در سینی بگذارید.
اینك شیرینی را به مدت 8-10 دقیقه در فر بپزید و پس از خنك شدن، هر دو عدد را با مارمالاد به هم بچسبانید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.