آشپزباشی
قالب 18×28 سانتیمتری را چرب كنید. كف و دیواره آن را با كاغذ روغنی بپوشانید. در كاسه مناسبی آرد، پودركاكائو، شكر، كره آبكرده، شیر و وانیلین را مخلوط نمائید. بعد در قالب بریزید و پرس كنید و به مدت10 تا 15 دقیقه در فر (تاون) گرمشده با دمای 180 درجه سانتیگراد، قرار دهید.
سپس مواد میانی را روی آن بریزید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. حالا مواد رویه را روی آن بریزید و به مدت 35 تا 40 دقیقه در فر بپزید. پس از خنك شدن، شیرینی را به ابعاد مورد نظر برش دهید و با پودر شكر تزئین كنید.
روش تهیه مواد میانی: همه مواد را با هم تركیب كنید و با درجه كند همزن برقی بزنید تا كاملاً یكدست و صاف شود.
روش تهیه مواد رویه: شكلات و كره را روی حرارت ملایم قرار دهید تا كاملاً صاف شود. بعد از روی حرارت بردارید و تخم مرغ و آرد به آن بیفزائید.