آشپزباشی- افسانه اسفندیاری
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید.
آنگاه كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.
سپس تخممرغ را بیفزائید. حالا آرد، بیكینگپودر، جو، پودر كاكائو و نمك را به مایه اضافه كنید و هم بزنید تا خمیر مناسبی به دست آید.
اكنون هر بار به اندازه یك قاشق چایخوری از خمیر، بردارید به شكل توپ در آورید و در سینی بچینید.
آن گاه وسط آنها را با ته قاشق چوبی گود كنید و به مدت تقریبی 10-15 دقیقه، در فر بپزید.
شیرینیها را روی پنجره سیمی خنك كنید و وسط شیرینیها را با شكلات پر كنید.
نكات خواندنی
اندازهگیری دقیق در پخت شیرینی بسیار اهمیت دارد، بنابراین در دستورات اندازه مواد لازم به گرم بیان شده، چون پیمانههای موجود در بازار استاندارد نیست و تفاوت در اندازه این پیمانهها شما را دچار مشكل میكند.
برای اندازهگیری از ترازوهای دیجیتالی كه با قیمتهای مناسب در بازار موجود است استفاده كنید.
ترازوهایی برای اندازهگیری مناسب است كه وزن از یك كیلوگرم تا 5 الی 10 كیلوگرم را نشان دهد.
برای اندازهگیری صحیح با ترازو، ابتدا ظرفی را روی ترازو قرار دهید آن را روشن كنید و صبر كنید تا عدد صفر را نشان دهد سپس مواد مورد نیاز را در ظرف بریزید و اندازهگیری نمائید.