آشپزباشی - عارفه ابن الرضا
كره، شكر و خامه را در ظرف كوچك و مناسبی بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا شكر كاملا حل شود و از اطراف به نقطۀ جوش برسد.
آن گاه ظرف را از روی حرارت بردارید و آرد، پودر بادام و مغز ها را به مایۀ فراهم کرده بیفزائید و مخلوط كنید.
سپس هر بار به اندازۀ یک قاشق چایخوری از این مایه بردارید و با فاصله از یکدیگر، روی سینی چربکردۀ شیرینی پزی دارای کاغذ روغنی، قرار دهید.
حالا شیرینی را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 150 درجۀ سانتیگراد بپزید.
همینکه شیرینی خنک شد، آن را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
یادآوری
میتوانید از قالب های چرب کردۀ مینی تارت یا مینی كاپ كیك نیز استفاده كنید تا شیرینی ها یك اندازه باشند.