طرز تهیه
خرما را روی حرارت ملایم در روغن حیوانی گرم کنید و هم بزنید تا نرم شود. مخلوط زعفران و کشک را که در کردی بگل میگویند به خرما اضافه کنید و مواد را با گوشت کوب له کنید تا خرما و بگل یکدست شوند.
تابه را از روی حرارت بردارید و بکوبید تا خمیری یکدست داشته باشید. نسبت خرما و بگل در این حلوا کاملا متناسب با ذائقه خودتان است، ولی به طور کلی اگر پر روغن و پر بگل باشد خوشمزهتر خواهد شد.
در روش دوم برای تهیه حلوا خرما بگل میتوانید از بگل خیس خورده استفاده کنید. بعد از نرم شدن خرما روی حرارت، بگل خیس خورده را اضافه کرده و با پشت ملاقه مواد را به خورد هم بدهید و سپس حلوا را در دیس کشیده صاف کنید و رویش را با بگل خشک و دانههای کنجد تزئین نمایید.