آشپزباشی - مهدیس رحیمیان
آرد شکر، زنجفیل وکره را در ظرف مناسبی بریزید و با نوک انگشتانتان کره را با آرد مخلوط کنید تا موادبه شکل خرده نان درآید.
آنگاه این مخلوط را در قالب چربکرده به اندازه 18×28 سانتیمتر بریزید و فشرده سازید.
سپس قالب را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید و شیرینی را به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید.
حالا مواد میانی را درون قالب روی لایه اول بریزید و بگذارید کاملا سرد شود.
اکنون شیرینی را به اندازه دلخواهتان برش دهید.
روش تهیه مواد میانی:
گلدن سیروپ و کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا کره آب شود. آنگاه پودر شکر و زنجفیل را بیفزائید و مخلوط کنید.
روش تهیه آیسینگ:
شیر را کم کم به پودر شکر بیفزائید و مخلوط کنید تا آیسینگ به غلظت روان و مناسبی برسد.