تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آرد، بیكینگپودر و نمك را در كاسه مناسبی الك كنید. آنگاه كره، شكر و پوست لیمو را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.
سپس تخممرغ را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا شیر و مواد خشك را به طور یك در میان درون این مایه بریزید و مخلوط كنید. اكنون مایه فراهمكرده را در كیسه شیرینیپزی دارای ماسوره ساده به قطر یك سانتیمتر بریزید و از آن دایرههائی با فاصله از یكدیگر روی كاغذ روغنی درون سینی بگذارید.
سینی را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 10-12 دقیقه شیرینیها را بپزید. همینكه شیرینیها كاملاً خنك شدند، هر دو عدد را با كرم لیمو به هم بچسبانید و با آیسینگ بیارائید و در ظرف زیبائی بچینید.
روش تهیه كرم لیمو: همه مواد را به جز كره و خامه فرم گرفته در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید.
پیوسته آن را هم بزنید تا كرم غلیظی به دست آید. آنگاه كره را بیفزائید و روی كرم را بپوشانید و كنار بگذارید تا كاملاً خنك شود. سپس آن را با خامه فرم گرفته مخلوط كنید.
یادآوری: برای تهیه آیسینگ؛ 1 عدد سفیده تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. سپس بتدریج 75 گرم پودر شكر الك كرده را به آن بیفزائید و در آخر قدری وانیلین اضافه كنید.