آشپزباشی
فر(تاون) را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب 12 تائی مافین را با كپسولهای كاغذی بپوشانید. آنگاه سیب را با قدری آب بپزید و بگذارید خنك شود.
سپس آرد، بیكینگ پودر، دارچین و نمك را با هم مخلوط و الك كنید، شكر را بیفزائید و در مركز آن،حفرهای ایجاد نمائید. حالا شیر، تخممرغها و وانیلین را با مفتول سیمی بزنید و كره را اضافه كنید.
اكنون مایه فراهمكرده را درون حفره مواد خشك بریزید و با قاشق فلزی مخلوط سازید. بعد گردو، آناناس و سیب را بیفزائید و فقط در حد مخلوطشدن هم بزنید.
اینك مایه را درون كپسولها بریزید و به مدت تقریبی 20-25 دقیقه در فر بپزید. همین كه مافینها خنك شدند، رویشان را با كرم گاناش و دراژههای بادامی تزئین كنید و برای پذیرائی، در دیس زیبائی بچینید.
یادآوری 1: برای تهیه كرم گاناش، 100 گرم خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا گرم شود. آنگاه 200 گرم شكلات سیاه خردكرده را به خامه بیفزائید و مخلوط كنید.
سپس 30 گرم كره به كرم اضافه نمائید و آن را از روی حرارت بردارید. حالا بگذارید كرم كاملاً خنك شود. اكنون آماده مصرف است.
یادآوری 2: از هم زدن زیاد مایه مافین خودداری كنید. زیرا موجب سفتشدن آن میشود.