تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مهدیس رحیمیان
کره، شیر عسلی و زرده تخممرغ را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آنگاه آرد را بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی بهدستآید.
سپس قدری از خمیر را کنار بگذارید و از خمیر باقیمانده ، هربار به اندازه یک قاشق چایخوری بردارید و به شکل توپ درآورید. حالا قدری مارمالاد روی هر یک بگذارید و با خمیر باقیمانده، رویشان را بیارائید.
اکنون مواد رویه را با قلممو روی خمیر بمالید و با فاصله در سینی دارای کاغذ روغنی بچینید. آنگاه سینی را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و شیرینی را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه بپزید.
یادآوری: برای تهیه مواد رویه؛ همه مواد لازم را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.