Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 16:14

بیسكویت نمكی ادویه ای

بیسكویت نمكی ادویه ای

shooroshirin5

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آرد 150 گرم

 

پودر كاری 2 قاشق چایخوری

 

كره‌ی سرد و خردكرده 115 گرم

 

پنیر چدار یا گودای رنده‌كرده 75 گرم

 

سیاهدانه 2 قاشق چایخوری

 

زیره‌ی سبز 1 قاشق چایخوری

 

زرده‌ی تخم‌مرغ 1 عدد

آشپزباشی- افسانه اسفندیاری

 

سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید و فر را با دمای 190 درجه‌ی سانتیگراد، گرم كنید.

آن‌گاه آرد و پودر كاری را الك كنید، كره را بیفزائید و با نوك انگشتان مخلوط كنید تا به شكل خرده نان درآید.

پس از آن پنیر، سیاهدانه و زیره را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا زرده تخم‌مرغ را اضافه نمائید تا خمیر مناسبی به دست آید.

اینك خمیر را در كیسه‌ی نایلونی بگذارید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد شود.

حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت 2 میلیمتر باز كنید و با برشگری به ابعاد 6 سانتیمتر مربع‌هایی از آن ببرید و با فاصله در سینی بچینید.

اكنون به مدت 15 دقیقه سینی را در یخچال قرار دهید تا خمیر سرد شود.

آن‌گاه سینی را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 20 دقیقه، بیسكویت‌ها را بپزید تا طلائی رنگ شود.

حال بیسكویت‌ها را در ظرف مناسب و زیبائی بچینید و سر میز صبحانه ببرید.

 

برچسب ها: انواع بیسکویتآموزش بیسکوییتدستور بیسکوییتآشپزباشیبیسكویت نمكیبیسکوئیت ادویه ایبیسکویت زیرهبیسکویت سیاهدانه تعداد بازديد: 1545 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این بیسکویت چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است