Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:27

شیرینی میان‌پر آناناس

شیرینی میان‌پر آناناس

shooroshirin

0 0

متوسط

12 دقیقه

50 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 50 عدد

کره ....................250گرم

پودر شکر...................... 100گرم

زردۀ تخم مرغ  ....................2عدد

وانیلین.................یک چهارم قاشق چایخوری

شیر خشک قنادی .................... 2 قاشق چایخوری

آرد  ...................... 350 گرم

 

مواد لازم میانی

حلقۀ آناناس ..................  2 عدد

نشاستۀ ذرت .................  1 قاشق سوپخوری

پودر نارگیل....................   30 گرم

مغز پسته ...................  25 عدد

پودر شکر برای تزئین ......................   به میزان لازم

روش تهیه

کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.آن گاه زردۀ تخم مرغ ها،وانیلین و شیر خشک را بیفزائید و مخلوط کنید.حالا آرد را درون این مایه بریزید و مخلوط سازید تا خمیر مناسبی به دست آید.سپس روی خمیر را با سلفون بپوشانید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید.اکنون هربار به اندازۀ یک گردو از خمیر فراهم کرده بردارید و به شکل توپ درآورید.آن گاه خمیر را اندکی تخت کنید و یک دوم قاشق چایخوری از مایۀ میانی روی خمیر بگذارید.سپس خمیر را جمع کنید و دوباره به شکل توپ درآورید.اینک خمیرهای پر کرده را در سینی شیرینی پزی دارای کاغذ روغنی قرار دهید و رویشان پسته بگذارید.حالا شیرینی را به مدت تقریبی 10-12 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 170درجۀ سانتیگراد بپزید.همینکه شیرینی خنک شد،رویش پودر شکر بپاشید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

 

روش تهیۀ مواد میانی

آناناس را ریز خرد کنید و با نشاستۀ ذرت،پودر نارگیل و پودر شکر مخلوط نمائید.

برچسب ها: شیرینیقنادیآموزش شیرینی پزیشیرینی خانگیوانیلشیرینی مغزدار تعداد بازديد: 264 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است