تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مژگان فرهنگ
قیسی، شكر، آب پرتقال و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر آب شود. آنگاه این مخلوط را 15 دقیقه بجوشانید تا قیسی نرم شود و آب موجود در ظرف تبخیر گردد.
سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و بگذارید در دمای محیط قدری خنك شود. حالا پوست پرتقال و گردو را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون نایلونی روی میز كار بگذارید و یك ورق خمیر فیلو رویش بگذارید و روی خمیر كره بمالید.
به همین ترتیب خمیرها را روی هم بگذارید و كره بمالید. اینك مخلوط قیسی را روی خمیر بریزید و به كمك پالت صاف كنید. مراقب باشید كه مخلوط قیسی 2 سانتیمتر از اطراف خمیر فاصله داشته باشد.
آنگاه خمیر را از طول رول كنید و رویش كره بمالید و برشهای كم عمقی روی آن ایجاد كنید. اشترودل را در سینی چربكرده شیرینیپزی بگذارید و به مدت تقریبی 15- 18 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجهی سانتیگراد بپزید.
همینكه اشترودل كاملاً خنك شد، آن را از روی خطوط برش ایجاد كرده، ببرید و برای پذیرائی در ظرف زیبایی بچینید.