آشپزباشی- ماه منیر نوری
پودر شكر و هویج را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا هویج نرم شود. زنجفیل و بادام را بیفزائید. حالا آرد، نشاسته و بیكینیگپودر را الك كنید، در مركز آن حفرهای ایجاد نمائید و به آرامی مواد را با یكدیگر مخلوط سازید. آنگاه تخممرغ و كره نرم شده را بیفزائید تا خمیر نرمی حاصل شود.
اكنون چانههای كوچكی از خمیر درست كنید و آنها را به شكل دایره باز نمائید. حالا قدری از مخلوط بادام و هویج را در وسط هر یك از خمیرها بگذارید و لبههای هر یك را به هم بچسبانید.
اكنون خمیرهای آماده را در سینی چربكرده بچینید و شیرینی را به مدت تقریبی 25 دقیقه در فر(تاون) گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. اینك شیرینی را روی پنجره سیمی خنك سازید و آن را با پودر پسته تزئین نمائید.