آشپزباشی – افسانه اسفندیاری
شكلات و كره را در كاسه كوچك و گودی بریزید و روی حرارت بخار آب جوش بگذارید تا شكلات آب شود. بعد آن را از روی حرارت بردارید و 20 دقیقه، كنار بگذارید.
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه تخممرغها، وانیلین و شكر را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.
سپس شكلات آبكرده، آرد و بیكینگپودر را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا گردو و شكلات چیپسی را اضافه كنید و خمیر فراهمكرده را در كیسه نایلونی بگذارید و به مدت 1 ساعت در یخچال نگه دارید.
اكنون هر بار به اندازه یك قاشق چایخوری از خمیر بردارید و با فاصله در سینی بچینید و به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر بپزید. همینكه شیرینیها خنك شدند، آنها را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.