تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
خمیر كدایف را در كاسه مناسبی بریزید و كره را به آن بیفزائید. آنگاه رشتههای كدایف را از هم باز كنید تا همه خمیر با كره مخلوط شود. حالا رشتههای كدایف را در قالبهای فلزی به قطر تقریبی 10 سانتیمتر، قرار دهید و در مركزشان حفرهای بسازید.
سپس درون این حفرهها را با مخلوط پنیر خامهای، پودر شكر و وانیلین پر كنید و رویشان را با رشتههای كدایف بپوشانید. حالا قالبها را در سینی بچینید و كنافه را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
همینكه روی شیرینی طلائی رنگ شد، آن را از فر در آورید و شربت ولرم را رویش بریزید و بگذارید كاملاً خنك شود. اكنون روی كنافه را با خامه فرم گرفته و گلسهچری بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.
روش تهیه شربت: شكر، آب و آبلیمو را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر آب شود. آنگاه شربت را 5 دقیقه بجوشانید و از روی حرارت بردارید.