آشپزباشی- افسانه اسفندیاری
سینی فر را با كاغذ روغنی بپوشانید.
پودر شكر را همراه با روغن جامد در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی خوب بزنید تا نرم و لطیف شود.
آنگاه آرد نخودچی و پودر هل را بیفزائید و خوب ورز دهید تا خمیر، نرم شود و چسبندگی پیدا كند.
سپس خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و به مدت 24 ساعت در دمای محیط نگه دارید.
حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت یك سانتیمتر، باز كنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید و رویشان خلال پسته بگذارید.
اكنون خمیرهای قالبزده را در سینی بچینید و به مدت تقریبی 20 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای
170 درجهسانتیگراد بپزید. اینك سینی را از فر درآورید ولی به شیرینی دست نزنید.
بعد از 3 تا 4 ساعت شیرینی نخودچی را از سینی جدا كنید و در ظرف زیبایی بچینید.