آشپزباشی - مژگان نجفی:
روشتهیه
پودر نارگیل،نیمی از سفیدۀ تخممرغها و شکر را باهم مخلوط کنید و در کاسۀ دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد خمیر شود.
همچنین می توانید آن را از چرخ گوشت رد کنید.آن گاه مایۀ فراهم کرده را در ظرف مناسبی بریزید و باقیماندۀ سفیدۀ تخم مرغ،روغن مایع و آبلیمو را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.حالا آن را روی حرارت ملایم قرار دهید و پیوسته هم بزنید تا شکر حل شود(به گونه ای که مایه فقط داغ شود ولی نجوشد!).سپس آن را کنار بگذارید تا کاملا خنک شود و بعد مایۀ فراهم کرده را در کیسۀ شیرینی پزی دارای ماسورۀ ساده به قطر یک سانتیمتر بریزید و روی سینی شیرینی پزی دارای کاغذ روغنی پایپ کنید.سپس شیرینی را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد بپزید.شیرینی نارگیلی را در ظرف دردار نگه دارید.