Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:19

شیرینی كره‌ای

شیرینی كره‌ای

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

كره‌‌ نرم 100 گرم

 

پودر شكر 80 گرم

 

زرده‌ تخم‌مرغ 1 عدد

 

شیر 2 قاشق سوپخوری (30 میلی‌لیتر)

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

پوست پرتقال رنده كرده 1 قاشق چایخوری

 

آرد 200 گرم

 

بیكینگ‌پودر یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

نمك 1 پینچ

 

سفیده‌ تخم‌مرغ همزده 1 عدد

 

پسته‌ آسیاب كرده 60 گرم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- لیلا آیانی صفت

 

فر را با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را چرب نمائید. كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه زرده‌ تخم‌مرغ، شیر، وانیلین و پوست پرتقال را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا مخلوط آرد، بیكینگ‌پودر و نمك را درون مایه بریزید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.

سپس خمیر را در كیسه‌ نایلونی بگذارید و 30 دقیقه در یخچال نگه ‌دارید. اكنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده باز كنید و با برشگر به شكل دلخواهتان قالب بزنید و با فاصله در سینی بچینید. رویشان سفیده‌ تخم‌مرغ بمالید و پسته بپاشید.

اینك سینی را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 15-18 دقیقه شیرینی‌ها را بپزید. شیرینی‌ها را روی پنجره‌ سیمی خنك كنید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: شيرينيشیرینی كره‌ایآموزش شیرینی كره‌ایروش تهيه شیرینی كره‌ایمواد لازم شیرینی كره‌ایتهيه شیرینی كره‌ای تعداد بازديد: 1714 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين شيريني چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است