تحریریه ماهنامه آشپزباشی- لیلا آیانی صفت
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را چرب نمائید. كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه زرده تخممرغ، شیر، وانیلین و پوست پرتقال را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا مخلوط آرد، بیكینگپودر و نمك را درون مایه بریزید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.
سپس خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. اكنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده باز كنید و با برشگر به شكل دلخواهتان قالب بزنید و با فاصله در سینی بچینید. رویشان سفیده تخممرغ بمالید و پسته بپاشید.
اینك سینی را در فر بگذارید و به مدت تقریبی 15-18 دقیقه شیرینیها را بپزید. شیرینیها را روی پنجره سیمی خنك كنید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.