آشپزباشی – سعید بابارحیمی
شكر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود و بجوشد. كرم تارتار را به شربت بیفزائید و حرارت را زیاد كنید تا شربت طلائی رنگ و كارامل شود.
حالا شربت را از روی حرارت بردارید، زرشك را به آن بیفزائید و در سینی چربكرده یا روی سنگ بریزید. همینكه شربت اندكی خنك شد، با كاردك چرب آن را زیر و رو كنید تا قدری سفت شود. اكنون آن رول كنید و با قیچی چرب ببرید. آب نبات را در ظرف در دار نگهدارید.
یادآوری: میتوانید به جای زرشك از هل، پسته، نارگیل، اسانس میوه و یا رنگهای خوراكی نیز بهره بگیرید.