آشپزباشی- افسانه اسفندیاری
در ظرف مناسبی تخممرغها، روغن مایع، آب و شكر را با مفتول دستی بزنید تا با هم مخلوط شوند.
آنگاه آرد الك كرده را به مایه بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر لطیفی به دست آید.
اینك هر بار به اندازه یك قاشق سوپخوری از خمیر بردارید و به شكل توپ در آورید.
حالا روغن را در ظرفی بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود. دوناتها را در آن سرخ كنید و روی هوله كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیشان، گرفته شود.
اكنون دوناتها را در شكر بغلتانید و برای پذیرائی در ظرف زیبایی بچینید، رویش سس بریزید و در صورت دلخواه با بستنی میل كنید.
روش تهیه سس توتفرنگی: توتفرنگی و مربا را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و مخلوط كنید تا یكدست شود.
نكات خواندنی
برای تهیه بستنی وانیلی: 200 میلیلیتر شیر پرچرب را بجوشانید و بگذارید خنك شود.
آنگاه 1عدد زرده تخممرغ را با 1 قاشق چایخوری وانیل شكری با همزن برقی بزنید تا روشن و كرم رنگ شود.
حالا 150 گرم خامه ساده را با 50 گرم شكر به آن بیفزائید و به مدت 5 دقیقه با سرعت تند همزن برقی بزنید.
اكنون شیر را به تدریج به این مایه اضافه كنید و با سرعت كند همزن برقی بزنید تا مخلوط شود.
مایه را به مدت تقریبی 1 ساعت در یخچال نگه دارید تا سرد شود. حالا مایه بستنی را در سطل دستگاه بستنیساز بریزید.
دستگاه را روشن كنید و به مدت 40-50 دقیقه صبر كنید تا بستنی آماده شود.