Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:13

دونات با سس توت‌فرنگی

دونات با سس توت‌فرنگی

shooroshirin7

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

تخم‌مرغ  2 عدد

 

روغن مایع  2 قاشق سوپخوری

 

آب  2 قاشق سوپخوری

 

شكر ریز  90 گرم

 

آرد  210 گرم

 

روغن برای سرخ كردن به میزان لازم

 

شكر دانه‌ریز برای روی دونات‌ها  به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه سس توت‌فرنگی

 

توت‌فرنگی 300 گرم

 

مربای توت‌فرنگی 125 میلی‌لیتر

آشپزباشی- افسانه اسفندیاری

 

در ظرف مناسبی تخم‌مرغ‌ها، روغن مایع، آب و شكر را با مفتول دستی بزنید تا با هم مخلوط شوند.

 آن‌گاه آرد الك كرده را به مایه بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر لطیفی به دست آید.

 اینك هر بار به اندازه یك قاشق سوپخوری از خمیر بردارید و به شكل توپ در آورید.

حالا روغن را در ظرفی بریزید و روی اجاق بگذارید تا داغ شود. دونات‌ها را در آن سرخ كنید و روی هوله كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی‌شان، گرفته شود.

اكنون دونات‌ها را در شكر بغلتانید و برای پذیرائی در ظرف زیبایی بچینید، رویش سس بریزید و در صورت دلخواه با بستنی میل كنید.

روش تهیه سس توت‌فرنگی: توت‌فرنگی و مربا را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و مخلوط كنید تا یكدست شود.

 

نكات خواندنی

برای تهیه بستنی وانیلی: 200 میلی‌لیتر شیر پرچرب را بجوشانید و بگذارید خنك شود.

آنگاه 1عدد زرده تخم‌مرغ را با 1 قاشق چایخوری وانیل شكری با همزن برقی بزنید تا روشن و كرم رنگ شود.

 حالا 150 گرم خامه ساده را با 50 گرم شكر به آن بیفزائید و به مدت 5 دقیقه با سرعت تند همزن برقی بزنید.

اكنون شیر را به تدریج به این مایه اضافه كنید و با سرعت كند همزن برقی بزنید تا مخلوط شود.

 مایه را به مدت تقریبی 1 ساعت در یخچال نگه دارید تا سرد شود. حالا مایه بستنی را در سطل دستگاه بستنی‌ساز بریزید.

 دستگاه را روشن كنید و به مدت 40-50 دقیقه صبر كنید تا بستنی آماده شود.

 

برچسب ها: دوناتانواع دوناتقناديدونات با سس توت‌فرنگیدونات با توت فرنگيپخت دوناتدستور دونات تعداد بازديد: 1607 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره اين دستور چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است