تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سعید بابارحیمی
كره و پودر شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه شكلات سیاه و شربت نعنا را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس شكلات سفید را در قالب مخصوص شكلات بریزید و قالب را برگردانید تا شكلات اضافی از آن خارج شود.
روی قالب را نیز پاك كنید و آن را در یخچال بگذارید تا پوسته شكلات ببندد. حالا كرم فراهمكرده را در قالب، درون پوسته شكلاتی بریزید و رویش را با باقیمانده شكلات سفید بپوشانید. اكنون قالب را در فریزر بگذارید تا شكلات ببندد.
آنگاه شكلات را از قالب در آورید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
روش تهیه شربت نعنا: دو قاشق سوپخوری آب را همراه با 100 گرم شكر در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق به مدت تقریبی 2 دقیقه بجوشانید. سپس چند قطره اسانس نعنا به آن بیفزائید و شربت را از روی حرارت بردارید.