آشپزباشی- سحر سامانی
سفیدههای تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا سفت شود و فرم بگیرد. آنگاه پودرنارگیل، شكر و آرد الك كرده را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.
اكنون با دست مرطوب، هر بار به اندازهی یك قاشق چایخوری از مایه بردارید، به شكل توپ درآورید و با فاصلهی 2 سانتیمتر از هم در سینی چربكردهی شیرینیپزی بچینید.
سپس روی این توپها را اندكی بفشارید و به مدت تقریبی 15 دقیقه یا تا زمانیكه اطراف شیرینی قدری طلائی رنگ شود، در فر گرم كرده با دمای 160 درجهی سانتیگراد بپزید.
پس از 5 دقیقه شیرینی را روی پنجرهی سیمی قرار دهید و صبر كنید تا كاملا خنك شود.
حالا هر دو عدد شیرینی را با كرم شكلات به هم بچسبانید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.
روش تهیهی كرم شكلات: شكلات و كره را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید.
آنگاه صبر كنید تا شكلات در دمای محیط خنك شود. سپس مخلوط شكلات و كره را با همزن برقی بزنید تا سبك و كمرنگ شود.