Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:10

شیرینی بهشتی

شیرینی بهشتی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 20 عدد 

روغن صاف قنادی 100 گرم

پودر قند 100 گرم

وانیلین یک سوم قاشق چایخوری

آرد 200 گرم

روغن مایع 50 گرم

تخم خرفه برای تزئین مقداری

 

آشپزباشی - آرزو گنجی

روغن، پودر قند و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

آن‌گاه آرد را بیفزائید و مخلوط کنید و کم کم روغن مایع را اضافه کنید.

حالا مایه فراهم کرده را در کیسه شیرینی پزی دارای ماسوره کنگره‌دار بریزید و هربار قدری از آن را با فاصله از هم، روی سینی شیرینی‌پزی بگذارید.

سپس رویشان قدری تخم خرفه بپاشید.

اکنون سینی را در فر گرم کرده با دمای 160 درجه سانتیگراد قرار دهید و شیرینی را به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر بپزید.

همینکه شیرینی کاملا خنک شد، آن را از سینی جدا کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

یادآوری

در صورت دلخواه می‌توانید 30 گرم از آرد را کم کنید و به جایش 30 گرم پودر کاکائوی الک کرده به خمیر بیفزائید.

 

برچسب ها: شیرینی پزیآشپزباشیشیرینی بهشتیروش تهیه شیرینی بهشتیشور و شیریندستور تهیه شیرینی بهشتیطرز تهیه شیرینی بهشتی تعداد بازديد: 1268 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این شیرینی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است