آشپزباشی - آرزو گنجی
روغن، پودر قند و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
آنگاه آرد را بیفزائید و مخلوط کنید و کم کم روغن مایع را اضافه کنید.
حالا مایه فراهم کرده را در کیسه شیرینی پزی دارای ماسوره کنگرهدار بریزید و هربار قدری از آن را با فاصله از هم، روی سینی شیرینیپزی بگذارید.
سپس رویشان قدری تخم خرفه بپاشید.
اکنون سینی را در فر گرم کرده با دمای 160 درجه سانتیگراد قرار دهید و شیرینی را به مدت تقریبی 15 دقیقه در فر بپزید.
همینکه شیرینی کاملا خنک شد، آن را از سینی جدا کنید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
یادآوری
در صورت دلخواه میتوانید 30 گرم از آرد را کم کنید و به جایش 30 گرم پودر کاکائوی الک کرده به خمیر بیفزائید.