تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی
برای تهیه شکلات طرحدار، میباید از قالبهای آهنربائی شکلات استفاده کنید. ابتدا شكلات را به اين روش تمپرد( tempered) كنيد. دو سوم از شکلات را در ظرف مناسبی بریزید و به روش بنماری آب کنید.
آنگاه باقیمانده شکلات را به آن بیفزائید و مخلوط کنید تا شکلات آب شود. سپس دوباره آن را روی بخار آب جوش بگذارید و پس از یک دقیقه از روی حرارت بردارید و در حدود یک ربع آن را کنار بگذارید تا آماده مصرف شود.
حالا کف قالب شکلات را از دیوارهاش جدا کنید و زرورق شکلات را به اندازه کف قالب ببرید و آن را در قالب بگذارید. اکنون دو قسمت قالب را به هم بچسبانید و شکلات را در قالب بریزید.
اینک قالب را روی سینی برگردانید تا شکلات اضافی از آن خارج شود و به این ترتیب پوسته شکلات آماده شود. سپس صبر کنید تا پوسته شکلات کاملا ببندد و بعد مایه میانی را در آن بریزید و قالب را در فریزر بگذارید تا مایه میانی سفت شود( 15-20 دقیقه).
حالا روی مایه میانی را با باقیمانده شکلات بپوشانید و دوباره قالب را یک ربع در فریزر نگه دارید. اکنون شکلات را از قالب جدا کنید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.
روش تهیه مایه میانی: خامه را گرم کنید و باقیمانده مواد را به آن بیفزائید و مخلوط کنید تا کرم صاف و یکدست شود. همینکه کرم خنک شد، آن را مصرف نمائید.