Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:19

ترافل شکلاتی با جوی دوسر

ترافل شکلاتی با جوی دوسر

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 20 عدد 

جوی دوسر 200 گرم

سیب پخته و پوره کرده 1 عدد

خرمای خرد کرده 10 عدد

روغن نارگیل یا کنجد 3 قاشق سوپخوری

پودر دارچین یک‌دوم قاشق چایخوری

شکلات آبکرده 200 گرم

آشپزباشی - مهدیه ولی‌نژاد

جوی دوسر، پوره سیب، خرما، روغن و پودر دارچین را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

آن‌گاه روی مایة فراهم کرده را بپوشانید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.

سپس هر بار به اندازه دو قاشق چایخوری از مایه فراهم کرده بردارید و به شکل توپ درآورید.

حالا ترافل‌ها را به کمک خلال دندان، در شکلات آبکرده بزنید و روی فویل بگذارید تا شکلات ببندد.

اکنون ترافل‌ها را در کپسول‌های مخصوص شکلات قرار دهید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.

یادآوری

این ترافل به عنوان یک میان‌وعده مقوی برای کودکان و ورزشکاران به شمار می‌آید.

برچسب ها: ترافلترافل شکلاتیآشپزباشیشور و شیرینترافل جوی دوسردستور تهیه ترافل شکلاتیروش تهیه ترافلطرز تهیه ترافل شکلاتی تعداد بازديد: 1059 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این ترافل چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است