آشپزباشی - مهدیه ولینژاد
جوی دوسر، پوره سیب، خرما، روغن و پودر دارچین را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
آنگاه روی مایة فراهم کرده را بپوشانید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.
سپس هر بار به اندازه دو قاشق چایخوری از مایه فراهم کرده بردارید و به شکل توپ درآورید.
حالا ترافلها را به کمک خلال دندان، در شکلات آبکرده بزنید و روی فویل بگذارید تا شکلات ببندد.
اکنون ترافلها را در کپسولهای مخصوص شکلات قرار دهید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.
یادآوری
این ترافل به عنوان یک میانوعده مقوی برای کودکان و ورزشکاران به شمار میآید.