آشپزباشی - عارفه ابن الرضا
کره، شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود.
آنگاه تخممرغ را بیفزائید و مخلوط کنید. سپس زرده تخممرغ را افزوده و یک دقیقه با همزن برقی بزنید.
حالا آب پرتقال، پوست پرتقال و رنگ را به این مایه بیفزائید و مخلوط نمائید.
اکنون مخلوط الک کرده آرد، بیکینگپودر و نمک را در سه مرحله افزوده و با همزن برقی بزنید.
چنانچه مایه شل بود،آن را 10-15 دقیقه در یخچال قرار دهید تاخمیر به غلظت مناسب برسد. اینک هر بار به اندازه 2 قاشق چایخوری از خمیر بردارید و آن را به شکل توپ درآورید و در پودر شکر بغلتانید.
توپهای فراهم کرده از خمیر را در سینی چربکرده بچینید و کوکیها را به مدت تقریبی 10-15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.