آشپزباشی- افسانه ظروفی
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد، گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید.
آنگاه كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و بعد اسانس لیمو را بیفزائید.
سپس تخممرغ را اضافه كنید و مخلوط آرد و بیكینگپودر را درون مایه بریزید.
حالا چنانچه خمیر خشك بود، شیر را به آن بیفزائید. خمیر را در كیسه نایلونی قرار دهید و به مدت تقریبی نیم ساعت در یخچال نگه دارید.
اكنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت 3 میلیمتر باز كنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید.
خمیرهای برش خورده را با فاصله در سینی بچینید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، در فر بپزید.
همین كه بیسكویتها خنك شدند، رویشان را با كرم رویال بیارائید.
روش تهیهی كرم رویال: یك عدد سفیده تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.
سپس كمكم 75 گرم پودر شكر الك كرده را به آن بیفزائید و بعد قدری وانیلین به آن اضافه كنید.
حالا میتوانید كرم رویال را به رنگهای دلخواه رنگآمیزی كنید.