آشپزباشی
آرد، بیكینگپودر و پودر شكر را در كاسه مناسبی بریزید. كره را بیفزائید و با نوك انگشتان، با آرد مخلوط سازید. بعد تخم مرغ و پوست لیموی رندهكرده را اضافه كنید. در صورت نیاز، به آن آب بیفزائید تا كاملاً بهصورت خمیر دربیاید. آنگاه در قالب مربع 23 سانتیمتری كاغذ روغنی بیندازید.
خمیر را پهن كنید و به مدت 10 تا 12 دقیقه، در دمای 190 درجه سانتیگراد قرار دهید. اكنون مواد رویه را روی لایه فراهمكرده بریزید و در دمای 180 درجه سانتیگراد، بهمدت 20 تا 25 دقیقه قرار دهید. پس از خنك شدن، آن را به اندازه دلخواه برش بزنید و در ظرف مناسبی بچینید.
یادآوری: درصورت دلخواه، میتوان از خامه و پوست لیموی رندهكرده، جهت تزئین استفاده كرد.
روش تهیه رویه: تخم مرغ و شكر را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا رنگ زردهها روشن شود. آنگاه پوست لیموی رندهكرده، لیموترش، بادام آسیابكرده و خامه را بیفزائید و مخلوط كنید.