آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت 4 میلیمتر باز كنید و مربعهای 4 سانتیمتری از آن ببرید. آنگاه هربار به اندازه یكدوم قاشقچایخوری از مخلوط مواد میانی، وسط خمیرها بگذارید و چهارگوشه آن را به طرف مركز جمع كنید و قدری بفشارید.
حالا خمیرهای فراهم كرده را در سینی چربكرده، كنار هم بچینید و رویشان قدری روغن بمالید. اكنون سینی را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180درجه سانتیگراد، بگذارید و شیرینی را بپزید.
حال سینی را از فر درآورید و پس از 5 دقیقه، نیمی از شربت را رویش بریزید و آن را بپوشانید. پس از 8 ساعت باقیمانده شربت را روی شیرینی بریزید و دوباره روی آن را بپوشانید و یك شب در یخچال نگهدارید.
روش تهیه شربت: شكر، آب و جوهر لیمو را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم اجاق بگذارید تا شكر حل شود. آنگاه شربت را بجوشانید و پس از 2 دقیقه از روی حرارت بردارید.
یادآوری: میتوانید خمیر هزارلا را از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه كنید.