آشپزباشی- افسانه ظروفی
قالب مربعی به ضلع 20 سانتیمتر را چرب كنید و كف و دیواره آن را با كاغذ روغنی بپوشانید به گونهای كه كاغذ از دو طرف لبه قالب حدود 5سانتیمتر، بلندتر باشد.
آن گاه شیر عسلی، شكر، گلوكز و كره را در ظرف مناسبی كه كف ضخیمی داشته باشد، بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
این مایه را پیوسته هم بزنید تا شكر حل شود.
پس از 10 دقیقه، رنگ و اسانس را به آن بیفزائید و حرارت را قدری افزایش دهید.
سپس به مدت تقریبی 8 دقیقه، مایه را پیوسته هم بزنید تا غلیظ شود و از اطراف ظرف جدا گردد.
حالا ظرف را از روی حرارت بردارید و شكلات را درون آن بریزید و مخلوط كنید.
اینك مایه را در قالب بریزید و بعد از نیم ساعت كه فاج خنك شد، رویش را بپوشانید و به مدت حداقل 6 ساعت در یخچال نگهدارید تا كاملاً ببندد.
اكنون فاج را از قالب در آورید و با برشگر ستارهای شكل قالب بزنید. قدری شكلات سیاه آبكرده در مركز هر یك بریزید و با آبنبات نعنائی خردكرده فاج را بیارائید.
حال فاج را در ظرف دردار و زیبائی بچینید.